Scandinavië, onze plannen

16-05-2016

Vlag van Zweden 02-04-2015 Vlag van Noorwegen 02-04-2015Vorig jaar vatten wij het plan op om weer eens een reis door Scandinavië te maken. Alles was in kannen en kruiken, de route hadden we globaal gepland het enige wat we nog moesten doen was in de camper stappen en wegwezen. Maar het kwam er niet van. Henk zijn gezondheid liet het af weten waardoor we genoodzaakt waren onze reis de reis te laten en het verlangen naar de stilte van het noorden te laten voor wat het was. Wel maakten we in de herfst gelukkig een mooie reis door Frankrijk, Spanje en Portugal.

Nu, een jaar later zijn we van Fryslan naar West Friesland verhuist. De plannen om naar Griekenland te gaan in maart gingen niet door want als je verhuist kun je niet met de camper op struin. Maar nu begint het erop te lijken dat we weg gaan. Als Henk zijn gezondheid meewerkt tenminste is het de bedoeling om rond 20 juni naar het noorden te vertrekken en dan zes of acht weken onderweg te zijn.

Ik meld mij weer. Tot later

4 reacties op “Scandinavië, onze plannen”
  1. hallo
    wij wonen in koudum en willen dit jaar ook naar denemarken met ons campertje.hebben jullie tips en eventueel een route ?alvast heel hartelijk dank.

    • Dag Joke, Helaas een late reactie. Vorig jaar planden wij een reis naar Scandinavië en daarvoor had ik een route ingetekend en online gezet op deze website. Misschien heb je er wat aan? In ieder geval een fijne reis toegewenst. Groet, Geertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *