20 oktober 2012

20 oktober 2012

Het is acht uur als wij Koblenz achter ons laten. De tomtom stuurt ons hopen we de juiste richting op maar helaas, niet dus. Henk besluit een afrit te pakken en gelijk weer op te rijden zodat we de juiste weg kunnen nemen. Dit gaat zonder moeite maar het levert een vertraging op van ruim een half uur. En als we dan op de juiste route zitten dan sta je in no time volgens Duits gebruik muurvast in de file. Er komt maar geen beweging in en er zijn al auto’s die rechtsomkeer maken. Die pakken de naast ons gelegen afrit en na een tijd besluiten wij hetzelfde te doen. Het kan want we hoeven niet te keren. Het blijkt een juiste beslissing. We zijn weer ‘op route’.

De reis verloopt voorspoedig en we staan rond half twee voor het hek van Minicamping ‘De Wielewaal’ in Baarle-Nassau maar helaas. Wegens omstandigheden gesloten en in maart 2013 weer open.
We raadplegen de tomtom om te kijken welke campings nog geopend zijn maar dat valt nog niet mee. Het loopt tegen einde seizoen en na wat zoeken en bellen vinden we in Woudenberg nog een camping die open is tot 28 oktober. En daar gaan we weer, nog 100 kilometer te gaan. Als we de afslag richting Maarn naderen zien we dat die is afgesloten en we kunnen niet anders dan de volgende afslag pakken. Na een uur rijden door dorp en bos vinden we dan eindelijk camping ‘de Heigraaf’ in Woudenberg. Het is inmiddels half vijf. Het inchecken duurt bijna een half uur en we zoeken onze plaats op deze immens grote camping. Het is er rustig en het wordt al donker als we eindelijk de voortent hebben opgezet. Hier blijven we twee nachten (wel vooruit betalen) en dan gaan we naar huis.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *