Reisplannen 2015

??????????Eindelijk! Een paar korte uitstapjes om op te warmen hebben we gehad maar onze reisplannen voor de komende maanden zijn klaar.
Over een paar weken maken we een reis naar onze zuiderburen om daar in het Waalse land de Belgische Napoleonroute te volgen.

 

Belgische vlag 02-2015 ?????????? ??????????
Deze trip zal ongeveer een week duren.

Duitse vlag 02-04-2015Rond 24 april vertrekken we weer en gaan dan via de noordkust van Duitsland richting de Poolse grens.

Een dag of tien later hopen we weer terug te zijn om ons voor te bereiden op onze lange reis.

 

Scandinavië

Vlag van Noorwegen 02-04-2015Wie ooit in Noorwegen is geweest weet dat het verlangen om terug te gaan blijft bestaan. Dat is ook zo bij Henk en mij en daarom zijn we van plan een reis van 8-9 weken te maken door Noorwegen en terug te gaan via Zweden.
Via Denemarken en Zweden gaan we naar Noorwegen waar we eerst het zuiden gaan bezoeken. Daarna trekken we noordwaarts om onderweg de Verstralen te bezoeken. Tromsø, in het hoge noorden staat op ons verlanglijstje om daarna verder noord te gaan naar de Noordkaap. Als we het daar hebben gezien reizen we door naar Kirkenes vlak bij de Russische grens om vervolgens Vlag van Zweden 02-04-2015weer zuidwaarts te gaan via Zweden.
Een globale route hebben we uitgezet maar of we die helemaal zullen volgen weten we niet.

We verwachten eind juli weer thuis te zijn.
??????????
Noorwegen-Zweden 2015 003 Noorwegen-Zweden 2015 004 Noorwegen-Zweden 2015 005

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *